Zsákos sóder

Zsákos sóder

Zsákos sóder

Ajánlatkérés

A zsákos sóder akkor jó választás, ha kisebb mennyiségű ömlesztett anyagra lenne szükségünk valamilyen munkához. Gyakran előfordulhat, hogy betonozáshoz, esetleg pótláshoz lenne szükségünk a termékre, azonban elegendő lenne ehhez néhány talicskára való. Ilyenkor felesleges több köbmétert kirendelni, hiszen a sóderből nehéz rendeltetésszerűen elhasználni a többletmennyiséget.

Nagy előnye a zsákos sódernek – a mennyiségi kérdéseken túl –, hogy rendkívül tisztán lehet dolgozni vele. A tartós zsákokat közvetlenül a felhasználási helyre lehet szállítani, így nem kell takarítani utána a térkövet, a beállót, illetve nem kell attól sem tartani, hogy az ömlesztett anyag esetleg a pázsittal keveredik, mely a karbantartás során nagyon sok kellemetlenséget okozhat.

A zsákos sóder szállítása

A szállítás szempontjából is rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik a zsákos sóder. A legfontosabb alighanem az, hogy az ömlesztett anyagot így akár saját személyautóval is el tudjuk szállítani. Néhány zsák nagyon kényelmesen bepakolható a csomagtartóba, míg nagyobb mennyiségnél egy utánfutóval is több zsákot elszállíthatunk vele haza.

Szükség esetén természetesen mi is vállaljuk a zsákos sóder házhozszállítását. Ilyenkor a zsákokat raklapra helyezzük, és azzal együtt mozgatjuk, ami különösen fontos a lepakoláskor. A helyszínen ugyanis a teherautó platójáról egy daru segítségével tudjuk leemelni, illetve ideális körülmények között azonnal a felhasználási helyére, esetleg egy ahhoz közel eső ponton lerakodni.

A zsákos sóder típusai

A Békás Logistic kínálatában megtalálható mindegyik sódertípus elérhető zsákos formában. Ennek megfelelően kérhetünk például nagyon aprószemű, kétszer rostált 0-4-es sódert vagy 0-8-as sódert a finomabb betonozási munkálatokhoz, illetve a térkövek fundamentumához. Ezen felül elérhető zsákos kiszerelésben a 0-16-os és a 0-24-es sóder is, ha vastagabb betonozáshoz, esetleg sóderalapú fundamentum pótlásához lenne szükségünk pusztán néhány talicska extra ömlesztett termékre.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben