Darált beton kiváló áron - egyenesen a bányából

Darált beton

Összesen 1 termék.

A darált beton az ömlesztett termékek közül az egyetlen, mely nem a természet ajándéka, lévén összedőlt vagy lerombolt épületek és egyéb építmények különböző méretűre összezúzott betontörmelékéből készül gépi darabolás útján.

Darált beton

A termék kiszállítása közvetlen feldolgozóból történik, kereskedésünkben nem deponált.

Részletek

Darált beton információk

A darált beton közkedvelt termék, hiszen teljes egészében kiváltható vele a sóder, tartóssága pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen a masszív beton alapoknál vagy utaknál tökéletes választás lehet szilárdsága, valamint fagytűrő- és vízáteresztő képessége miatt.

Általánosságban a darált beton tipikusan olyan termék, ami ömlesztve, osztályozás nélkül kerül forgalomba, hiszen használata olyan helyeken történik, ahol az esztétika egyáltalán nem fontos szempont. Bizonyos esetekben a darált betonból is léteznek eltérő méretkategóriába sorolt típusok, hiszen például sokkal apróbb darabokra van szükség érkő alapozásához, mint a masszívabb útalapokhoz. A darált beton jellemzően 0-80 milliméteres törmelékdarabokat tartalmazhat, ami a legtöbb felhasználási alternatívához megfelelő.

Darált beton

Ha a sóder helyett keresünk magunknak valamilyen masszív, fagytűrő, jól tömörödő és kiváló vízáteresztő tulajdonságokkal rendelkező ömlesztett terméket, akkor a darált beton tökéletes választás lehet. Nemcsak olcsóbb, hanem újrahasznosított anyag révén még környezetkímélőként is definiálható, miközben jó alternatíva útalapok és épületágyazatok kialakításához. A ház körüli munkálatok során a térkövezéshez és a térbetonhoz gyakran alkalmazzák ágyazatként, de mivel könnyedén bedolgozható, ezért földes utaknál vagy süllyedő földszakaszoknál töltésként is kiváló.

Mivel nem természetes alapanyag, a darált beton értelemszerűen nem bányából, hanem többnyire az építőiparból, építési törmelékből származik. A lebontott vagy összedőlt épületek masszív betonelemeinek szétzúzásából keletkezik, eztán kerül vagy rögtön szállításra, vagy egy esetleges osztályozás után a rendeltetési helyére.

Darált beton ár

Az ár tekintetében a darált betonnak kizárólag a mennyiség befolyásolja a költségeit. Minél több köbméterre van szükségünk, annál kedvezményesebb ár kalkulálható hozzá. Esetleges osztályozás mellett a túl kis törmelékméret még tényező lehet, de mivel rendszerint ömlesztett termékről van szó, ez egyáltalán nem jellemző.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben