Konténeres sittszállítás

Konténeres sittszállítás Budapesten és vonzáskörzetében különbözű méretű konténerekkel, minden szállítási engedély beszerzésével.

A konténeres sittszállításról

Minden építkezés, átalakítás és felújítás során hatalmas mennyiségű hulladék keletkezik az ingatlanok környékén, melyek szakszerű elhelyezése gyakran okoz problémát. Konténeres sittszállítás szolgáltatásunk jóvoltából azonban segítünk áthidalni mindezt, hogy az építési- és bontási hulladékok az utolsó porszemig a megfelelő helyre kerülhessenek – méghozzá páratlan gyorsasággal.

Konténer méretek

Hatalmas konténerparkunknak köszönhetően akár napokig tudjuk nélkülözni az építkezéseken az egyes tárolókat – mindezt extra költségek nélkül –, így a megrendelőnek elegendő ideje lesz minden hulladékot felpakolni. Mivel a konténereket először telephelyre szállítjuk, ezért a helyszínen vegyesen önthető bele a sitt, ami utólag kerül kiválogatásra az esetleges veszélyes hulladékok vagy speciálisan kezelt anyagok, illetve természetesen a környezettudatosság érdekében.

Az alábbi konténer méretek közül tud választani:

  • 4 m³
  • 5 m³
  • 6 m³
  • 8 m³

Szállítási engedélyek, szolgáltatási terület

A kapcsolódó hulladékkezelési- és szállítási engedélyeknek köszönhetően ügyfeleinknek teljes körű dokumentációt tudunk biztosítani a konténeres sittszállításról, így például számunkra nem probléma a befogadó nyilatkozat kiállítása sem. Szolgáltatásunk főként Budapesten és vonzáskörzetében érhető el, a védett övezeteket leszámítva pedig azonnali behajtási engedéllyel rendelkezünk. A sétálóutcák, a Margitsziget vagy a vár környékén azonban általában 1-2 napot is igénybe vehet a szükséges engedélyek beszerzése.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben