Termőföld szállítás

Termőföld szállítás Budapesten és vonzáskörzetében kedvező árakon.

A termőföld tipikusan olyan ömlesztett anyag, melyet jellegéből fakadóan nem szerencsés sokáig tárolni, sokkal előnyösebb a magas minőség miatt frissen, egyenesen a bányából, illetve feldolgozása után kiszállítani a helyszínre. Mivel ezen a téren kiváló ellátottsággal és forrásokkal rendelkezünk, ezáltal garantáljuk megrendelőinknek, hogy kérésüket – természetesen időjárás függvényében az év legtöbb időszakában nagyon rövid időn belül és piacvezető árakon teljesítjük.

Vállaljuk:

  • normál termőföld szállítását, mely egyenesen a bányából érkezik, tehát teljesen nyers, nincs ledarálva, ezért lehetnek benne kisebb rögök, elvétve apróbb gyomok vagy növényi hulladékok. Kiváló választás tereprendezéshez, füvesítéshez, de töltőföldként való alkalmazásra is!
  • komposztált termőföld szállítását, melyet úgy állítanak elő, hogy a normál termőföldet ledarálják, majd komposzttal keverik, így végül egy egészen különleges tulajdonságokkal rendelkező, könnyen dolgozható földtípus keletkezik, mely kiváló talajcseréhez, füvesítéshez, díszkertekhez, de természetesen haszonkertekbe is a megfelelő növények esetén.
  • komposztált és trágyázott termőföld szállítását, melynek alapját szintén a normál darált termőföld adja, amihez komposztot és trágyát kevernek. Ez a típus önmagában ritkán kerül alkalmazásra, néhány virág és növény esetében, dézsákba vagy ládákba ajánlott, de a leginkább talajfrissítéskor tökéletes, ha növelnénk a felszín tápanyag- tartalmát.

Mindhárom általunk forgalmazott termőföld-típus szállításakor olyan teherautóval visszük a helyszínre az ömlesztett anyagot, mely billenthető platóval rendelkezik, hiszen ezekkel a gépjárművekkel rendkívül gyorsan, alig másodpercek alatt lerakodhatunk. Ezen felül könnyen szabályozható az is, hogy a helyszínen hová és mennyi termőföld kerüljön, hiszen így akár több részletben lehet lepakolni, amivel rögtön segítséget nyújthatunk az elterítésben, hiszen ezt követően egyszerűbb lesz a felületkialakítás, illetve a földfelszín elrendezése.

Mivel nagyteljesítményű teherautók is a rendelkezésünkre állnak a szállításhoz, ezért lehetőség van egyszerre akár 20-25 köbméter termőföldet is kiszállítani a megrendelők számára, azonban mindezt nagyon sok külső tényező befolyásolja. Az időjárás függvényében előfordulhat, hogy nedvesebb vagy szárazabb a föld, amit figyelembe kell venni a rakodáskor, ezen felül a fővárosban rengeteg olyan régió van, ahová nem hajthatunk be egy 40 tonnás nyerges vontatóval. Természetesen soha nem volt még olyan, hogy egy megrendelést ne tudnánk teljesíteni, ezáltal szükség szerint kisebb autókkal, több részletben szállítunk ki, hiszen ezen a téren igyekszünk mindig a lehető legrugalmasabban állni a megrendelőkhöz.

Lényeges azonban kiemelni, hogy kizárólag a fővárosban, illetve a környező régiókban vállaljuk termőföld kiszállítását, egészen pontosan a központunktól számított 70 kilométeres távolságon belül. Távolabbi megrendelések esetén a megrendelőnek magának kell gondoskodnia a fuvarról, ami egy-két köbméter esetén akár még egy utánfutós személyautóval is megvalósítható. A kiszállítás költségét jellemzően mindig meghatározzák a körülmények, így a távolság mellett a termőföld mennyisége, az elindított teherautó típusa, valamint a fordulók száma is.

Gyakori kérdések a termőföld szállítás kapcsán

Mennyibe kerül a termőföld szállítás?

Tapasztalataink szerint a logisztikai költségek rendkívül dinamikusan változnak minden egyes kiszállításkor. Nyilvánvalóan van egy alapdíj, amit a megtett kilométerek számához igazítunk, de ezen felül a helyszín és a felpakolt ömlesztett anyag, illetve a szállításhoz igénybe vett jármű is meghatározza a végösszeget. A szállítási díjak terén természetesen rugalmasak vagyunk, így nagyobb mennyiségnél, visszatérő vásárlóknál vagy építőanyagok vásárlása esetén kedvezményeket tudunk adni.

Megvalósítható több részletben a szállítás?

Egyik nagy előnyünk a rugalmasság, így minden csak kommunikáció kérdése. Ha a helyszín olyan, hogy nem tudunk nagy teherautóval kivonulni, de nagyobb mennyiségű termőföldre lenne szüksége, akkor kérés nélkül is részletekben történik majd a kiszállítás, de ez külön időpontok és mennyiségek tekintetében is egyeztethető, ha a munkálatok úgy kívánják. Ezen a téren sem ismerünk lehetetlent.

Több típusú termőföldet is ki tudnak szállítani egyszerre?

Kifejezetten ritka kérés, és igyekszünk lebeszélni róla az ügyfeleket, de amennyiben a megrendelő vállalja a felelősséget, hogy például a tárgyázott föld összekeveredhet a normál típussal, akkor természetesen ez is megoldható.

Kizárólag Budapesten vállalnak termőföld kiszállítást?

Nem feltétlenül, sokkal inkább a fővárosban és környékén, központunktól számított 70 kilométeren belül bárhová eljuttatjuk megrendelését, így másik megyébe vagy másik településre is szállítunk, ha szükséges.

Milyen sok termőföldet lehet leszállítani egyszerre?

Mivel a legnagyobb teherautónk jelenleg egy Scania nyerges vontató, ezért a segítségével egyetlen fuvarral akár 20-25 köbméter termőföldet is el tudunk vinni a helyszínre. Ez akkora mennyiség, hogy magánszemélyektől szinte soha nem érkezik ilyen, vagy ennél nagyobb megrendelés, de amennyiben mégis, esetleg egy kivitelezőnek kellene több tonnányi termőföld, akkor egyszerre akár több teherautóval is tudjuk teljesíteni ennek a mennyiségnek a sokszorosát.

Tudnak segíteni a termőföld elterítésében?

Mi csak szállítjuk a termőföldet, a gépi földmunka más területhez tartozik. Természetesen utóbbihoz is vannak megfelelő gépek a birtokunkban, így ki tudunk helyezni különféle markolókat vagy kotrókat, de ezek nem képezik a szállítás részét, külön megrendelést igényelnek. Amiben tudunk segíteni, hogy a helyszínen a földet több részletben csúsztatjuk le a platóról, amivel az elterítés jelentős részét elvégezzük ön helyett.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben