Kavics szállítás

Kavics szállítás Budapesten és vonzáskörzetében kedvező árakon.

A kulé kavics egyik pozitív tulajdonsága a kimagasló tartósság és időjárás-állóság, ami kifejezetten nagy előny a kérdéses ömlesztett anyag raktározása kapcsán, ezáltal szinte bármilyen körülmény között könnyedén tárolható úgy, hogy nem romlanak a tulajdonságai, sőt az esztétikai értékéből sem veszít. Ennek jóvoltából a Békás Logistic telephelyén mindig nagy mennyiséget tartunk belőle raktérkészleten, hogy az év minden időszakában lehetőségünk legyen kiszolgálni vevőink kívánságait, méghozzá a lehető legrövidebb idő alatt, piacvezető árak társaságában.

Kizárólag a legjobb minőségű, osztályozott kulé kavics szállításában tudunk segíteni ügyfeleinknek. A kérdéses ömlesztett anyag annyira magas kvalitású, hogy tökéletes esztétikai elem lehet díszkertekben, de hatékony vízelvezető árkok, talajtakarások és természetesen járdák kialakítására is.

Billenthető platós teherautóinknak köszönhetően a kulé kavics kiszállításakor nagyon egyszerűen, alig pár másodperc alatt le tudjuk rakodni az ömlesztett anyagot szinte bárhová. Szükség esetén még abban is tudunk segíteni, hogy a kavicsot több helyen, esetleg elterítve engedjük le a platóról, ami óriási segítséget nyújthat a megrendelőknek a későbbi munka során, de ne feledjük el, hogy erre nincs minden esetben lehetőség.

Nagy és változatos gépparkunk a kisebb teherautóktól kezdve az akár 25 köbméter kulé kavics kiszállítására is alkalmas Scania nyerges vontatóig bezárólag mindent felvonultat, így a kisebb és a nagyobb megrendeléseket egyaránt könnyedén ki tudjuk szolgálni. Nem probléma az sem, ha nagy mennyiséget kell több részletben kivinnünk a helyszínre, mert főként Budapest egyes pontjaira nem lehet eljutni többtonnás vontatókkal, de a kisebb teherautókkal minden gond nélkül.

A megrendelések kapcsán fontos tudni, hogy kizárólag a telephelyünktől 70 kilométeren belül megtalálható pontokra tudunk kiszállítást teljesíteni, tehát Budapesten felül a környező településekre sem okoz problémát eljuttatni akár nagyobb mennyiségű ömlesztett anyagot sem. Természetesen a távolság alapvetően meghatározza, hogy mennyibe kerül a logisztika költsége, de a rendelt anyag mennyisége, a fordulók száma, illetve az elindított teherautók típusa is befolyásolhatja mindezt.

Gyakori kérdések a kavics szállítás kapcsán

Mennyibe kerül a kavics szállítás?

Ezt minden esetben az adott megrendelés paraméterei határozzák meg, azaz hová kell vinni a terméket, mennyi ömlesztett anyagot kell leszállítani, illetve hány fordulóval valósítható meg mindez. A költségek terén rugalmasak vagyunk, és kedvezményre is van lehetőség nagy mennyiség, törzsvásárlók vagy éppen olyan esetekben, amikor más ömlesztett- vagy építőanyagok is csatlakoznak a megrendeléshez.

Több részletben is kiszállítható a kavics?

Természetesen nyitottak vagyunk ügyfeleink kéréseire, így bizonyos feltételek mellett rugalmasan állunk a kiszállításhoz akkor is, ha több részletben lenne rá szükség. Ez gyakran azért is fontos lehet, hogy a munkafolyamatokhoz igazodjon a helyszínre érkező kulé kavics mennyisége, de akkor sem elhanyagolható alternatíva, ha olyan helyre kell szállítanunk, ahová túl nagy teherautóval nem lehet eljutni.

Szállítható más ömlesztett anyaggal együtt a kavics?

Szállítható, de egyáltalán nem ajánlott, hiszen menetközben a termékek összekeveredhetnek egymással, ami kulé kavics és homok vagy murva esetén komoly fejtörést okozhat. A vevő felelősségére azonban mindent meg lehet beszélni.

Kizárólag Budapesten van lehetőség kavics szállítást kérni?

Egyáltalán nem, hiszen a környező településekre és megyékbe is szállítunk abban az esetben, ha az adott célpont nem esik távolabb 70 kilométerre a telephelyünktől.

Milyen sok kavicsot lehet kiszállítani egyszerre?

A legnagyobb teherautónk 25 köbméter kulé kavicsot tud elvinni egyszerre, így jelenleg ez a legnagyobb mennyiség, amit egy fordulóval vállalni tudunk. Gépparkunk azonban óriási, így egyszerre több teherautó beindításával sokszorozni tudjuk ezt a számot, ha például egy beruházásnál egyszerre kellene ennek a mennyiségnek a többszöröse.

Tudnak segíteni a kavics elterítésében?

Nem, hiszen a szállításkor kizárólag a teherautó áll ehhez a sofőr rendelkezésére, aki annyiban tud segíteni, hogy az ömlesztett anyagot több ponton csúsztatja le a platóról, ami óriási segítség lehet a későbbi kétkezi munkához. Mivel vállalunk gépi földmunkát, természetesen vannak olyan gépeink, melyek alkalmasak a kulé kavics elterítésére, de ez minden esetben külön egyeztetést és megrendelést igényel.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben