Murva szállítás

Murva szállítás Budapesten és vonzáskörzetében, több fajta szemcseméretben kedvező árakon.

Sziklás jellegéből fakadóan a murva egyik legnagyobb előnye, hogy hónapokig, sőt évekig lehet tárolni megfelelő körülmények között úgy, hogy közben nem veszít a legalapvetőbb tulajdonságaiból, így keménységéből és közkedvelt színéből. Mi mégis nagy gondot fordítunk arra, hogy megrendelőink kéréseit az év minden időszakában közvetlenül a bányából, kiszolgálhassuk, méghozzá kimagasló minőség, frissesség, gyors szállítás és piacvezető árak társaságában.

A Békás Logistic vállalja:

  • 2-5 mm ágyazó murva szállítását, mely osztályozott, apró szemcseméretű típusként főként díszkertek, cserepek, dézsák vagy kisebb ágyások és sziklakertek esztétikai növelésére szolgál, de térkövek alá tartós vízelvezető rétegként, illetve alapként egyaránt megállja a helyét.
  • 5-12 és 12-20 mm kerti murva szállítását, mely szintén osztályozott típusként egyfajta univerzális jelleget tölt be a kategóriáján belül, ezáltal rengeteg munkafolyamathoz felhasználható, de főként járdák, feljárók, vízelvezetők, autóbeállók, parkolók kialakításához javasolt, noha előnyös megoldás temetőkben és szoborkertekben is felületképzésre.
  • 20-55 mm úti murva szállítását, mely a legnagyobb szemcsenagysággal rendelkező fehér kőzet, és mint neve is mutatja, főként olyan feljárók, magánutak, mellékutak vagy autóbeállók és parkolók esetén alkalmazható, ahol rendkívül lényeges az esztétika, valamint a jó ülepedőképesség a nagy igénybevétel miatt.
  • 0-55 mm osztályozatlan murva szállítását, melyet gyakran neveznek ömlesztett vagy poros murvának is, mert 55 milliméterig mindenféle szemcsenagyság, így a murvapor egyaránt megtalálható benne. Emiatt főként szilárd felületek alapozásához ajánlott, vagy olyan helyeken, ahol az esztétikai értéket messze felülírja a tartósság, hiszen a változatos méretezés miatt a legjobban ülepedő ömlesztett anyagról van szó.

Függetlenül attól, hogy melyik murvatípust választottuk magunknak, a szállítás mindig olyan teherautóval történik, mely billenthető platóval rendelkezik. Ez azért nagyon előnyös, mert a lerakodás alig pár másodperc alatt történik, csak meg kell emelni hozzá a tehergépkocsi rakterét, és a murva magától lecsúszik róla. Mivel a murvát jellemzően nagyobb területeken terítik el, ezért már itt nagy segítséget tudunk nyújtani ebben a folyamatban, hiszen a platóról való lecsúsztatás történhet folyamatosan vagy több részletben is, aminek jóvoltából sokszor már csak el kell egyengetni a felületet, illetve bedöngölni az egészet.

Hatalmas gépparkunk jóvoltából egyszerre akár 25 köbméter murvát is a helyszínre tudunk szállítani egyetlen teherautóval, noha mindezt természetesen jelentős mértékben befolyásolja, hogy hová kell eljuttatnunk a megrendelt ömlesztett anyagot. Vannak ugyanis helyek, ahová nem tudunk eljutni a fővárosban egy több mint 40 tonnás nyerges vontatóval, de aggodalomra semmi ok, kisebb platós teherautóinknak hála akár több részletben, illetve jóval kisebb mennyiségeket is tudunk szállítani, hiszen a logisztika tekintetében ugyanúgy igyekszünk megfelelni a magánszemélyek igényeinek, mint a kivitelezők elvárásainak.

A Békás Logistic ugyanakkor kizárólag a főváros közelében vállalja murva házhozszállítását, ezáltal központunktól számított 70 kilométeren belül veszünk fel ilyen megrendelést. Nyilván távolabbról is kiszolgáljuk vásárlóinkat, de ilyenkor maguknak kell gondoskodni a szállításról. Hogy a murva kiszállításának költsége mekkora lesz, azt mindig az adott munka határozza meg, hiszen a távolság legalább olyan fontos ezen a téren, mint a mennyiség, a fordulószám, vagy éppen az, hogy milyen teljesítményű teherautót kell beindítani hozzá.

Gyakori kérdések a murva szállítás kapcsán

Mennyibe kerül a murva szállítás?

Ezt a kérdést jellemzően rengeteg tényező meghatározza, és tapasztalataink szerint minden egyes alkalommal változik. A megtett kilométer ugyanis csak az egyenlet egyik tényezője, ezen felül fontos még belekalkulálni a fuvardíjba a szállított anyag mennyiségét, valamint azt is, hogy melyik autónkkal történik a kiszállítás. Természetesen a logisztika költsége általában a legrugalmasabb, ezáltal nagyobb mennyiség vagy más termékek, esetleg építőanyagok vásárlása esetén jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani.

Kérhetem részletekben a szállítást?

Természetesen, ezen a téren nagyon rugalmasan állunk a murva házhozszállításához, így akár ütemezett logisztikában is partnerek vagyunk, ha arról van szó. Sok esetben csak a kisebb részletekben való kiszállítás valósítható meg, hiszen vannak olyan helyek, ahová nagy teherautókkal nem tudunk behajtani, így megfelelő egyeztetés esetén mindig találunk megoldást az ilyen kérésekre.

Több típusú murva is feltehető a platóra?

Ugyan nem jellemző kérés, és egyáltalán nem is ajánljuk, hiszen szállítás közben még akkor is keverednek, ha az egyiket a plató végén, a másikat pedig az elején helyezzük el, de a megrendelő saját felelősségére ezen a téren is rugalmasak vagyunk, akár más ömlesztett anyag kapcsán is.

Csak a fővárosban vállalják a murva kiszállítását?

Inkább Budapesten és közvetlen környezetében, telephelyünktől nagyjából 70 kilométeres sugarú körben szinte bárhová el tudjuk juttatni a megrendelt ömlesztett anyagot, függetlenül attól, hogy az úti cél még a fővároshoz vagy éppen Pest megyéhez tartozik.

Mennyi murvát lehet egyszerre kiszállítani?

A legnagyobb teherautónk elindításával egyszerre akár 25 köbméter murva is kiszállítható egy fordulóval. Ennél lényegesen nagyobb mennyiség magánszemélyektől érkező megrendeléseknél csak nagyon ritkán szokott lenni. Természetesen több járművel egyszerre ennek a többszöröse is elindítható egy adott címre, így nagyobb beruházások vagy felületkialakítások esetén egyaránt tudjuk teljesíteni a kéréseket.

A murva elterítésében is tudnak segíteni a kiszállításkor?

A teljes elterítés és bedolgozás külön munkafolyamat, ezáltal lehetetlen a kiszállításkor elvégezni egy teherautóval. Arra van lehetőség, hogy egyeztetést követően az adott területen több kis kupacban, vagy folyamatos terítéssel kerüljön le a platóról a murva – így már csak gereblyézni és döngölni kell –, de a legtöbb munkafolyamathoz extra gépekre van szükség, melyeket szintén tudunk biztosítani vevőinknek külön megrendelés esetén.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben