Sóder szállítás

A sóder szállítás egyenesen a bányából kedvező árakon különböző szemcseméretekben, Budapesten és vonzáskörzetében.

A sóder egy olyan ömlesztett anyag, melyet megfelelő körülmények között – száraz, esőtől védett helyen – nagyon könnyű akár nagy mennyiségben is tárolni.

Ezt kihasználva az év minden időszakában biztosított, hogy megrendelőink számára kisebb vagy nagyobb mennyiségben egyaránt tudunk sódert szállítani akár közvetlenül a bányából is, méghozzá piacvezető árakon, nagyon rövid határidők mellett.

Vállaljuk:

  • 0-4 mm (kétszer rostált) sóder szállítását, mely 0 és 4 milliméteres szemcsenagyság között tartalmaz kavicsszemeket, és jellemzően vékony betonfelületekhez, vakolási munkálatokhoz, aljzatkialakítások esetén vagy éppen térkövek alapozásakor ideális választás.
  • 0-8 mm sóder szállítását, mely 0 és 8 milliméteres szemcsenagysággal rendelkezik, és leginkább a masszív aljzatbetonhoz, házi Estrich készítéséhez, akár Estrich betonozó gépben való alkalmazáshoz is tökéletes választás lehet a különféle vékony betonfelületek vagy lépcsők kialakítása mellett.
  • 0-16 mm sóder szállítását, mely 0 és 16 milliméteres kavicsszemekből áll össze, és kitűnő vékony beton, aljzatbeton vagy betonkoszorú, illetve bármilyen 3 centiméternél vastagabb betonfelület elkészítéséhez.
  • 0-24 mm sóder szállítását, mely 0 és 24 milliméteres szemcsenagyságot ölel fel, és a 4 centiméternél vastagabb betonfelületek, födémek, alapok, járdák, kocsibeállók vagy magánutak kialakításához a legjobb alternatíva. Sok esetben ezt hívják közönséges sódernek, mert a legszélesebb körben felhasználható ömlesztett anyag a típusán belül.

Bármelyik termékváltozat mellett is döntünk, a sóder szállításához jellemzően billenőplatós teherautót alkalmazunk annak érdekében, hogy könnyebb legyen a lerakodás, hiszen ilyenkor nincs szükség emberi erő bevonására, csak a megfelelő helyre kell járni a gépkocsival, és a plató megdöntésével a kavics magától lecsúszik a kért helyre. Szükség esetén a sóder több kisebb részletben is lerakható, amennyiben ez segítséget nyújt a későbbi munkában vagy az elterítésben.

Óriási gépparkunknak köszönhetően egyszerre akár 20-25 köbméternyi sódert is ki tudunk szállítani a kívánt helyszínre. A megfelelő teherautó kiválasztását nemcsak a megrendelt mennyiség, hanem a helyszín is befolyásolja, hiszen egy keskeny mellékutcába értelemszerűen nem hajthatunk be egy 41 tonnás Scania teherautóval. Ilyenkor jellemzően több részletben történik a sóder kiszállítása, így gyakorlatilag nincs olyan hely, ahová ne juthatnánk el, és nincs olyan logisztikai kérdés, amit ne tudnánk megvalósítani.

Ami azonban fontos, hogy a Békás Logistic kizárólag Budapesten és vonzáskörzetében, főként Pest megye területén, vagy a telephelytől számított legfeljebb 70 kilométeres távolságon belül szállít házhoz sódert, egyéb esetben a megrendelőnek kell gondoskodnia a fuvarról, ha minket választ. A fuvardíjak minden esetben egyéni kalkuláció alapján születnek, a megtett távolság és a szállított mennyiség egyaránt befolyásolják a végösszeget, de az is meghatározó tényező, hogy mekkora teherautót kell elindítani hozzá.

Gyakori kérdések a sóder szállítás kapcsán

Mennyibe kerül a sóder szállítás?

A sóder szállításának költségeit minden esetben az adott megrendelés határozza meg. A többtényezős egyenlet legfontosabb pontjai között találjuk az ömlesztett anyag mennyiségét, hogy milyen távolságra kell szállítani, illetve az is meghatározza az árat, hogy mekkora teherautót kell beindítani hozzá. Természetesen nagyobb mennyiség, több termék, esetleg építőanyag vásárlása esetén ezek a költségek kedvezményesebbek lehetnek, mint normál esetben.

Több részletben is kérhető a kiszállítás?

Akár túl nagy mennyiségről van szó, akár olyan helyszínről, ahová nem lehet egyszerre sok sódert kiszállítani, a logisztika természetesen több fuvarral is megoldható, ez minden esetben csak a megrendelőn, illetve a közös egyeztetésen múlik. Ezen a téren nagyon rugalmasak vagyunk, így a legtöbb kapcsolódó problémát meg tudjuk oldani.

Egyszerre több típusú sóder is szállítható?

Határozottan nem ajánljuk, de amennyiben az ügyfél valamiért úgy kéri, egy platóra természetesen többféle sódertípus is feltehető. Nem árt azonban tisztában lenni azzal, hogy forgalomtól és útviszonyoktól függően a sódertípusok a platón kisebb-nagyobb mértékben összekeveredhetnek, így ez minden esetben külön egyeztetést igényel, a megrendelés pedig legfeljebb csak az ügyfél felelősségére teljesíthető.

Csak Pest megyében vállalják a sóder szállítását?

Pontosabb, ha azt mondjuk, hogy telephelyünktől számolva legfeljebb 70 kilométeres körzeten belül bárhová szállítunk ömlesztett anyagot, így ha ön valamelyik szomszédos megyében él, és minket választ, a megfelelő szállítási költség ellenében szívesen teljesítjük megrendelését.

Mennyi sódert tudnak egyszerre kiszállítani?

Amennyire a megrendelőnek csak szüksége van. Bizonyos esetben egyszerre több teherautót is tudunk indítani az adott helyszínre, de a rendelkezésünkre álló legnagyobb billenthető platós járművel egyszerre legfeljebb 25 köbméter sódert lehet elvinni, aminél több magánszemélyeknek nagyon ritkán szokott kelleni.

A szállításkor tudnak segíteni az elterítésben?

A szállításkor nem állnak a rendelkezésünkre munkagépek, így ha a sódert esetleg el szeretné teríteni, abban annyit tudunk segíteni, hogy a teherautóval több részletben borítjuk le a kérdéses ömlesztett anyagot. Amennyiben ennél többre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen gépi földmunkához alkalmazott markolóink vagy forgó kotróink tökéletesen alkalmasak erre a célra.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben