Rólunk

Legyen szó akár építkezésről, akár felújításról vagy kisebb-nagyobb ház körüli munkálatokról, tüzépünk óriási raktérkészlettel várja vásárlóit.

Bemutatkozás

A Békás Tüzép Kft. már több évtizede Budapest egyik vezető és megbízható építőanyag kereskedése, mely magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és teljes kivitelezőknek egyaránt a legjobb minőségű termékeket biztosítja verhetetlen árakon.

A Békás logistic

2018-tól a Békás Tüzép Kft. részeként egy új stratégiai üzletág indult, mely Békás Logistic név alatt elsődlegesen ömlesztett termékek forgalmazására koncentrál. Célunk, hogy építkezéshez, tereprendezéshez, betonozáshoz és minden ház körüli munkához – autóbeállók, vízelvezetők, járdák és így tovább – igény esetén akár jelentős mennyiségben is biztosítani tudjuk a szükséges alapanyagokat. A sódertől és a kavicstól kezdve, a murván, a bazalton és az andeziten át a homokig és a termőföldig bezárólag minden a legjobb minőségben és a legjobb árakon található kínálatunkban.

Megbízhatóság

Igény esetén a Békás Logistic részeként ráadásul ömlesztett termékeinket házhoz is szállítjuk, speciális gépparkunkkal pedig segítséget tudunk nyújtani a gépi rakodásban, valamint bizonyos esetekben az elterítésben és a bedolgozásban egyaránt.

A legfontosabb célunk az elégedett vásárlók mellett a piacvezető árak megtartása, a megbízható és gyors szállítás, a rugalmasság, valamint a barátságos, ámde mégis szakértő kiszolgálás.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben