Homok szállítás

Homok szállítás egyenesen a bányából Budapesten és vonzáskörzetében, kedvező árakon.

A homok jellemzően olyan ömlesztett anyag, melynek raktározása megfelelően száraz, esőtől és hótól védett helyen könnyedén megvalósítható. Ezt kihasználva mindig van raktáron a legjobb minőség, de nagyobb mennyiség esetén megbízható források biztosítják nekünk, hogy az év legtöbb időszakában egyenesen a bányából, a legmagasabb kvalitású homokkal tudjunk szolgálni megrendelőinknek, méghozzá piacvezető áron és rövid határidők társaságában.

A Békás Logistic vállalja:

  • 0,1 mm ömlesztett folyami homok szállítását, mely rendkívül sokféle munkához felhasználható, de főként külső- és belső vakoláskor, valamint térkövek alapozásakor és fugázásakor alkalmazható előszeretettel.
  • bányahomok szállítását, mely a legtöbb betonozási munkálathoz kitűnő döntés, hála a változatos szemcseméreteknek, így térkövezéshez, fugázáshoz, díszkertek kialakításához, de a gyermekhomokozók feltöltéséhez egyaránt kitűnő alternatíva.

A megrendelt homokot minden esetben billenthető platós teherautóval szállítjuk ki a helyszínre, ami azért előnyös, mert könnyedén és célzottan tudjuk lerakodni az ömlesztett anyagot. Kisebb és nagyobb autók esetén egyaránt lehetőség van ilyenkor arra, hogy a terület több pontján helyezzük el az árut, ami főként térkövezés vagy nagyobb telek esetén kifejezetten jelentős segítség lehet a későbbi kétkezi munka minimalizálása érdekében.

Gépparkunkban kisebb és nagyobb teherautók egyaránt megtalálhatók, így könnyedén tudjuk teljesíteni a néhány köbmétertől egészen a 25 köbméterig szóló megrendeléseket is egyetlen fuvarral. Nyilvánvaló, hogy több teherautóval könnyedén ki tudunk szállítani ennél nagyobb mennyiséget is egyszerre, de sokszor nem mi határozzuk meg mindezt, Budapest bizonyos pontjaira például nem hajthatunk be 40 tonnás nyerges vontatókkal, így ezekre a helyekre több részletben, kisebb teherautókkal tudjuk megoldani a szállítást – esetleg külön engedélykérés terhe mellett.

Megrendeléseket kizárólag Budapestre és a környező településekre veszünk fel a központunktól számított 70 kilométeres körzeten belül, tehát nem korlátozzuk magunkat Pest megyére és a fővárosra. A távolság természetesen meghatározza a kiszállítás költségét, de ezen felül a fuvarozott mennyiség, a fordulók száma és természetesen a szállításhoz használt teherautó típusa is befolyásoló tényezők.

Gyakori kérdések a homok szállítás kapcsán

Mennyibe kerül a homok szállítás?

Bár vannak fix fuvardíjaink, melyek egy adott kilométerre leosztva kínálnak kalkulációs lehetőségeket, azonban ezeket befolyásolhatja a megrendelt anyag mennyisége, de az is, hogy milyen autóval történik a kiszállítás. Igyekszünk mindig rugalmasak lenni ezen a téren, így visszatérő vásárlóknál, kimagasló mennyiségnél, netán más építő- és ömlesztett anyag rendelése esetén mindig igyekszünk kedvezményeket biztosítani.

Lehet kérni több részletben a homok kiszállítását?

Mivel saját gépeink végzik a szállítást, ezért rendkívül rugalmasak vagyunk ebben a témában, tehát megfelelő kommunikáció esetén természetesen meg tudjuk beszélni, hogy mikor és mennyi homokot szállítsunk ki, amivel folyamatosan igazodhatunk akár a munkálatokhoz is. Bizonyos esetekben pedig nincs is más választásunk, hiszen előfordulhat, hogy olyan helyről érkezik a megrendelés, ahová csak kis teherautóval tudunk behajtani, és ilyenkor a nagyobb mennyiséget több fordulóval lehet teljesíteni.

Bányahomokot és folyami homokot is tudnak szállítani egyszerre?

Ha erre van igény a megrendelő részéről, akkor természetesen igen, de kizárólag a vevő felelősségére, hiszen szállítás közben a két típusú ömlesztett anyag keveredhet egymással még akkor is, ha a plató két végében kerülnek elhelyezésre.

Csak a fővárosban vállalják a homok kiszállítását?

Nem, a környező települések és megyék is érintettek lehetnek ebben, ha telephelyünktől legfeljebb 70 kilométeres távolságra esnek, lévén ez a maximum, amit kiszállításkor figyelembe veszünk.

Mennyi homokot tudnak kiszállítani egyszerre?

Amennyiben a legnagyobb teherautónkat indítjuk be, akkor egyszerre akár 25 köbméter homokot is le tudunk szállítani. Ennél többet magánszemélyek szinte soha nem rendelnek, beruházások esetén pedig több gépjárművel vagy több fordulóval tudjuk teljesíteni a kéréseket.

A homok elterítésében is tudnak segíteni?

Legfeljebb olyan mértékben, hogy több helyre csúsztatjuk le a platóról a homokot. Amennyiben elterítésre és kapcsolódó tevékenységre van szüksége, gépi földmunkához használt markoló- és kotrógépeink külön megrendelésre kivonulhatnak a helyszínre ebből a célból, de ez minden esetben újabb egyeztetést és költségeket kíván.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben