Big Bag zsákos sóder 0,75 m3

Big Bag zsákos sóder 0,75 m3

Big Bag zsákos sóder 0,75 m3

Ajánlatkérés

A Big Bag zsákos sóder minden esetben költséghatékony és takarékos megoldás, ha a kérdéses ömlesztett anyag valamelyik típusából maximum csak egy köbméterre lenne szükségünk. Egy kisebb kerti betonozáshoz, netán fundamentum pótlásához vagy más egyéb esetekben gyakran előfordulhat ilyesemi, a Big Bag zsákos kiszerelésnek köszönhetően azonban nem kell több köbmétert kirendelnünk, melynek elhelyezése és felhasználása is gondot okozhat.

Azon túl, hogy költséghatékony és könnyebb szállítani, fontos kiemelni hozzá kapcsolódóan azt is, hogy tisztábban lehet dolgozni vele. A sóder ugyanis ilyenkor zsákban kerül deponálásra a helyszínen, azaz nem keveredik más ömlesztett anyaggal, nem érintkezik a térkővel, a pázsittal, ami később rengeteg kellemetlenséget okozhat. A Big Bag zsák az esetek többségében könnyedén lepakolható a felhasználási hely közelében, és közvetlenül belőle lehet kimerni az ömlesztett terméket.

A Big Bag zsákos sóder szállítása

A szállíthatóság tekintetében a Big Bag zsákos sódert a kisebb mennyiség és a sajátosságok miatt egyszerűbben és tisztábban lehet szállítani, mint az ömlesztett anyagot hagyományos formájában. Erősebb, nagyobb terhelhetőségű utánfutó vagy pótkocsis teherautó esetén a vevő maga is el tudja szállítani ebben a formában az ömlesztett terméket, azonban kényelmesebb, ha mi végezzük a logisztikát.

Ennek az oka, hogy a Big Bag zsákos sódert olyan teherautóval visszük a helyszínre, mely saját daruval rendelkezik, így a zsákkal együtt lehet leemelni a platóról. Ilyenkor a felhasználási helyhez a lehető legközelebb tudjuk elhelyezni az ömlesztett anyagot, miközben a sóder természetesen közvetlenül a zsákból használható fel.

A Big Bag zsákos sóder típusai

Mindegyik sódertípus kérhető Big Bag zsákos kiszerelésben azok közül, amelyik megtalálható a Békás Logistic kínálatában. Ha tehát maximum egy köbméter kétszer rostált 0-4-es vagy nagyobb szemű 0-8-as sóder kellene térkövezéshez, aljzatkialakításhoz, vakoláshoz vagy finomabb betonozási munkálatokhoz, az ugyanúgy megoldható ilyen formában, mint az erősebb és vastagabb betonhoz ajánlott nagyobb, 0-16-os vagy 0-24-es sódertípusok.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben