Zsákos murva

Zsákos murva

Zsákos murva

Ajánlatkérés

A zsákos murva kitűnő alternatíva olyan esetekben, ha nincs szükségünk túl sok ömlesztett anyagra, maximum csak néhány vödörre vagy talicskára. Különösen jellemző ez olyan esetekben, ha már meglévő murvafelületeket szeretnénk felfrissíteni egy kicsit, netán friss felület kialakításakor rosszul kalkuláltunk, és pótlásra van szükségünk. Kitűnő megoldás még a zsákos murva akkor is, ha dekorációs célra, vagy direkt kisebb munkálatokhoz alkalmaznánk.

Azon túl, hogy kisebb mennyiségben is kérhetjük, a zsákos murvának van még egy nagyon fontos előnye: a tisztaság. Ez nem azt jelenti, hogy maga az ömlesztett anyag tisztább, mint a hagyományosan felmert változat, sokkal inkább azt, hogy a zsákos murvával tisztábban tudunk dolgozni. Nem keveredik el más ömlesztett anyagokkal, nem ömlik ki a pázsitra, egyszóval egyszerűbb vele dolgozni, és nem okoz utólagos kellemetlenségeket.

A zsákos murva szállítása

Természetesen a szállíthatóság szempontjából rendelkezik a legtöbb előnyös tulajdonsággal a zsákos murva! A kis kiszerelésnek köszönhetően egyszerűen mozgatható, könnyen emelhető, így egy cementeszsákhoz hasonlóan betehető az autó csomagtartójába, vagy könnyen szállítható utánfutón, ha esetleg négy-hat zsáknál többre lenne szükségünk, hiszen a kiszerelés miatt ez már könnyedén megterhelheti a személyautókat.

Természetesen mi is vállaljuk a zsákos murva házhozszállítását, amennyiben szükség van rá. Ebben az esetben a zsákok a kiválasztott kiszerelésben raklapra kerülnek, és azzal együtt emeljük rá a teherautó platójára. Mindig olyan autót választunk, mely rendelkezik daruval, így a helyszínen nagyon egyszerűen, raklappal együtt tudjuk leemelni a szállítmányt, méghozzá a lehető legközelebb a leendő felhasználási helyéhez.

A zsákos murva típusai

A Békás Logistic kínálatában elérhető összes murvatípust lehetőség van megvásárolni zsákos kiszerelésben is. Ennek megfelelően legyen szükségünk akár ágyazó murvára díszítéshez vagy térkövek alá, netán kerti murvára a díszkerti teendőkhöz, járdákhoz és egyebekhez, könnyedén szállítható a termék zsákban. Az úti murva és a poros murva esetében a zsákos megoldás nem jellemző, hiszen nagyon ritka esetben van szükség belőlük kis mennyiségre, de szükség esetén megvalósítható.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben