Big Bag zsákos murva 0,75 m3

Big Bag zsákos murva 0,75 m3

Big Bag zsákos murva 0,75 m3

Ajánlatkérés

A Big Bag zsákos murva mindig takarékos megoldás lehet olyan esetekben, ha legfeljebb egy köbméter ömlesztett anyagra lenne szükségünk. Bizonyos murvatípusok esetén ez különösen gyakori, hiszen ágyazó murvából vagy kerti murvából is sokszor elegendő lehet ennyi a kisebb munkálatokhoz, de nem szabad elfeledni, hogy úti murvából vagy poros murvából is előfordulhat pótlás, esetleg frissítés, amikor elegendő lehet egy-egy ilyen nagyobb zsák.

Nagyon lényeges, hogy a Big Bag zsákos murvával részben egyszerűbb és tisztább is dolgozni, hiszen az ömlesztett anyag mindvégig a tárolóban marad, közvetlenül onnan lehet kimerni, illetve a helyére tenni. Tisztaságát az biztosítja, hogy a zsákban nem keveredik más ömlesztett anyaggal, lepakoláskor nem okoz gondot akkor sem, ha pázsitra kerül, egyszóval lényegesen kevesebb problémát idéz elő, mint a hagyományos formában kiszállított ömlesztett termék.

A Big Bag zsákos murva szállítása

A logisztika tekintetében is az egyszerűség és a tisztaság jellemzi a Big Bag zsákos murvát. Az ömlesztett anyag ilyenkor a masszív zsákban kerül a rendeltetési helyére, melyet szükség esetén akár a vevő maga is el tud szállítani, ha rendelkezik ehhez megfelelő teherbírású utánfutóval, vagy egy olyan pótkocsis teherautóval, ami elbírja ezt a nagy súlyt.

Természetesen a legegyszerűbb az lesz, ha ránk bízza a Big Bag zsákos murva kiszállítását. A zsákot ilyen esetben egy olyan teherautó platójára helyezzük, mely rendelkezik daruval. Ez azért fontos, mert a helyszínen ezzel a daruval tudjuk majd leemelni az ömlesztett anyaggal teli Big Bag zsákot, melyet így a lehető legközelebb tudunk tenni a felhasználási helyéhez.

A Big Bag zsákos murva típusai

A Békás Logistic kínálatában minden fontosabb murvatípus megtalálható, melyek természetesen Big Bag zsákos kiszerelésben is kérhetők, ha egyszerre maximum csak egy köbméterre lenne szükségünk belőlük. Kérhetünk ilyen formában ágyazó murvát, de nagyon gyakori ez a kiszerelés kerti murva esetén, illetve a mennyiség miatt az úti murvát és a poros murvát is sokszor vásárolják meg így az ügyfelek az egyszerű kezelhetőség miatt.

Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben